اگر خواستین یک عده رو مورد عنایت قرار بدین این رودرست کنین.روش مجلسیه:

 

برنج ۴ پ

خلال پوست پرتغال ۱ پ

خلالبادام و پسته رویهم ۱ پ

زرشک ۱ پ

کره ب م کافی( یک قالب)

 فیله سینه مرغ ۵ تا ۶ عدد

 زعفران دم شده ب م ک**

۱.ابتداباید پوست نارنج یا پرتغال رو در ظرفی برای مدت چن دیقه با اب بجوشانین و آبش رو خالی کنین و این عمل رو ۲-۳ بار تکرار کنین.تا تلخی پوست رو بگیرین..   سپس در آب سرد بخیسونین و باز هر چن ساعت آبش رو عوض کنین .در ۱ پ شکر و نصف پ اب رو بزراین بجوشه و پوست پرتغال ها رو برای ۱ تا ۲ دیقه جوش بدین. بزارین کنار خنک بشه..

یکروز قبل اگر این مرحله رو برین راحتتره.

۲.پسته و بادوم رو در آب سرد خیس کنین.

۳.برنج رو یکی دوساعت خیس کنین و بروش معمولی ابکش کرده و قبل از دم گذاشتن دو ملاقه از آب شکر پوست پرتغال  ها  رابا زعفرون دم کرده مخلوط و روی برنج بدین و و کره رو آب کنین بدین روی پلو/ پلو رو دم بذارین.

۴. زرشک ها رو شسته با ۲ ق کره و ۱ ق شکر ( در صورت تمایل کمی ادویه پلو) مخلوط و تفت بدین و کنار بذارین..

۵. فیله های مرغ رو با کمی کره و یک پیاز خرد شده و زعفران دم شده تفت بدین و نمک و فلفل بزنین و با شعله کم و آب خیلی کم ( معمولا من آب اضافه نمیکنم) میزاریم روی حرارت ملایم بپزه و بعد که پخت با چنگال ریش ریش میکنیم.

برنج که دم کشید یک لایه برنج در دیس بکشین  و بعد یک ملاقه پوست پرتغال و بعد یک قاشق خلال پسته و بادووم و دوباره یکردیف برنج و لایه ها رو تکرار کنین و سپس در لایه آخر مرغ ریش شده و سپس پلو زعفرونی و زرشک رو بکشین  و پسته بپاچین. و بدین ترتیب پلویی خوشمزه و خوش رنگ و بو آماده کردین. نوش جون.

** برای زعفران دم شده یک ق چ زعفران ساییده شده در نصف لیوان آبجوش حل و دم بزراین.

 

  

+ نوشته شده در  سه شنبه دهم دی ۱۳۸۷ساعت 18:35  توسط نوشین | 
 
صفحه نخست
پست الکترونیک
آرشیو
عناوین مطالب وبلاگ
درباره وبلاگ
فکر نکنم برای اشپز خوبی شدن کلاس رفتن لازم باشه... سر سوزن ذوقی و شور و حالی برای پختن کافیه ... پخت و پز من بیشترش تجربی هست و از سر شوق... شما هم بیاین یه بار امتحان کنین !

پیوندهای روزانه
گوناگون
روی میز آشپزخونه
مطبخ خاله خانوم
تزیینات
مهسا
رایحه آشپزی
آرشیو پیوندهای روزانه
نوشته های پیشین
بهمن ۱۳۹۰
آبان ۱۳۹۰
تیر ۱۳۹۰
خرداد ۱۳۹۰
اردیبهشت ۱۳۹۰
اسفند ۱۳۸۸
آذر ۱۳۸۸
مهر ۱۳۸۸
خرداد ۱۳۸۸
اردیبهشت ۱۳۸۸
فروردین ۱۳۸۸
اسفند ۱۳۸۷
بهمن ۱۳۸۷
دی ۱۳۸۷
آذر ۱۳۸۷
آبان ۱۳۸۷
مهر ۱۳۸۷
شهریور ۱۳۸۷
مرداد ۱۳۸۷
تیر ۱۳۸۷
خرداد ۱۳۸۷
اردیبهشت ۱۳۸۷
فروردین ۱۳۸۷
اسفند ۱۳۸۶
بهمن ۱۳۸۶
دی ۱۳۸۶
آذر ۱۳۸۶
آبان ۱۳۸۶
پیوندها
شیرمال
کی سا دیا
میگو اسکمپی
ترامیسو
کتلت حسابی
ناگت مرغ
برانی اسفناج
پارا فی
لطیفه
میرزا قاسمی
کیویسکی
لیموناد
اپل کریسپ
طرز سرخ کردن بادمجون به روش اسون
خورشت هویچ
حلوا
سالاد ميگو
رولت
مافین هویچ
خوراك بادمجون
نان خامه ای
طرز زدن خامه برایه کیک
پلو به سبک چینی
کیک خامه ای
کوکوی مرغ
تی اسکن
کرم بروله
اش گوجه فرنگی
اندازه گیری
کیک هویچ
حلیم
کارامل سیب
کیکه عروسی
باقلوای یونانی
پنکیک
قاشقه شکولاتی
ساندویچ فیلی استیک
براونی
ساندویچه رست بیف
کوکی
سوپ فوری
سرکه بالسامیک
نان کشمشی
بربری
استرامبولی
پيتزاى تابه اى
گردویی تا قرابیه
کاپ کیک
سس سالاد مامانم
مرغ مارسالا
حلیم بادمجون اخ جون
کتلت به زبان ساده و فامیل همین کتلت شامی پوکه
تبولی
سالسا
هوموس
 

 RSS

POWERED BY
BLOGFA.COM

ليست وبلاگهای به روز شده