X
تبلیغات
اشپزخونه - شیرین پلو
اگر خواستین یک عده رو مورد عنایت قرار بدین این رودرست کنین.روش مجلسیه:

 

برنج ۴ پ

خلال پوست پرتغال ۱ پ

خلالبادام و پسته رویهم ۱ پ

زرشک ۱ پ

کره ب م کافی( یک قالب)

 فیله سینه مرغ ۵ تا ۶ عدد

 زعفران دم شده ب م ک**

۱.ابتداباید پوست نارنج یا پرتغال رو در ظرفی برای مدت چن دیقه با اب بجوشانین و آبش رو خالی کنین و این عمل رو ۲-۳ بار تکرار کنین.تا تلخی پوست رو بگیرین..   سپس در آب سرد بخیسونین و باز هر چن ساعت آبش رو عوض کنین .در ۱ پ شکر و نصف پ اب رو بزراین بجوشه و پوست پرتغال ها رو برای ۱ تا ۲ دیقه جوش بدین. بزارین کنار خنک بشه..

یکروز قبل اگر این مرحله رو برین راحتتره.

۲.پسته و بادوم رو در آب سرد خیس کنین.

۳.برنج رو یکی دوساعت خیس کنین و بروش معمولی ابکش کرده و قبل از دم گذاشتن دو ملاقه از آب شکر پوست پرتغال  ها  رابا زعفرون دم کرده مخلوط و روی برنج بدین و و کره رو آب کنین بدین روی پلو/ پلو رو دم بذارین.

۴. زرشک ها رو شسته با ۲ ق کره و ۱ ق شکر ( در صورت تمایل کمی ادویه پلو) مخلوط و تفت بدین و کنار بذارین..

۵. فیله های مرغ رو با کمی کره و یک پیاز خرد شده و زعفران دم شده تفت بدین و نمک و فلفل بزنین و با شعله کم و آب خیلی کم ( معمولا من آب اضافه نمیکنم) میزاریم روی حرارت ملایم بپزه و بعد که پخت با چنگال ریش ریش میکنیم.

برنج که دم کشید یک لایه برنج در دیس بکشین  و بعد یک ملاقه پوست پرتغال و بعد یک قاشق خلال پسته و بادووم و دوباره یکردیف برنج و لایه ها رو تکرار کنین و سپس در لایه آخر مرغ ریش شده و سپس پلو زعفرونی و زرشک رو بکشین  و پسته بپاچین. و بدین ترتیب پلویی خوشمزه و خوش رنگ و بو آماده کردین. نوش جون.

** برای زعفران دم شده یک ق چ زعفران ساییده شده در نصف لیوان آبجوش حل و دم بزراین.

 

  

+ نوشته شده در  سه شنبه دهم دی 1387ساعت 18:35  توسط نوشین | 
 
صفحه نخست
پست الکترونیک
آرشیو
عناوین مطالب وبلاگ
درباره وبلاگ
فکر نکنم برای اشپز خوبی شدن کلاس رفتن لازم باشه... سر سوزن ذوقی و شور و حالی برای پختن کافیه ... پخت و پز من بیشترش تجربی هست و از سر شوق... شما هم بیاین یه بار امتحان کنین !

پیوندهای روزانه
گوناگون
روی میز آشپزخونه
مطبخ خاله خانوم
تزیینات
مهسا
رایحه آشپزی
آرشیو پیوندهای روزانه
نوشته های پیشین
بهمن 1390
آبان 1390
تیر 1390
خرداد 1390
اردیبهشت 1390
اسفند 1388
آذر 1388
مهر 1388
خرداد 1388
اردیبهشت 1388
فروردین 1388
اسفند 1387
بهمن 1387
دی 1387
آذر 1387
آبان 1387
مهر 1387
شهریور 1387
مرداد 1387
تیر 1387
خرداد 1387
اردیبهشت 1387
فروردین 1387
اسفند 1386
بهمن 1386
دی 1386
آذر 1386
آبان 1386
پیوندها
شیرمال
کی سا دیا
میگو اسکمپی
ترامیسو
کتلت حسابی
ناگت مرغ
برانی اسفناج
پارا فی
لطیفه
میرزا قاسمی
کیویسکی
لیموناد
اپل کریسپ
طرز سرخ کردن بادمجون به روش اسون
خورشت هویچ
حلوا
سالاد ميگو
رولت
مافین هویچ
خوراك بادمجون
نان خامه ای
طرز زدن خامه برایه کیک
پلو به سبک چینی
کیک خامه ای
کوکوی مرغ
تی اسکن
کرم بروله
اش گوجه فرنگی
اندازه گیری
کیک هویچ
حلیم
کارامل سیب
کیکه عروسی
باقلوای یونانی
پنکیک
قاشقه شکولاتی
ساندویچ فیلی استیک
براونی
ساندویچه رست بیف
کوکی
سوپ فوری
سرکه بالسامیک
نان کشمشی
بربری
استرامبولی
پيتزاى تابه اى
گردویی تا قرابیه
کاپ کیک
سس سالاد مامانم
مرغ مارسالا
حلیم بادمجون اخ جون
کتلت به زبان ساده و فامیل همین کتلت شامی پوکه
تبولی
سالسا
هوموس
 

 RSS

POWERED BY
BLOGFA.COM

ليست وبلاگهای به روز شده