خب شاید در فصلی گرمتر باید این رو اینجا میذاشتم ولی مشکلات فراوانی دیده شده که آدمها با درست کردن کباب کوبیده دارند.

مواد ۲ تا پیاز بزرگ

گوشت یک و نیم کیلو ۸۰٪ چربی

نمک و فلفل و زرد چوبه و زعفران آب شده و جوش شیرین و از هز کدام یک قاشق مربا خوری

تخم مرغ یک عدد

در غذا درست کن پیاز را حسابی له کرده  و همه مواد بغیر از گوشت و نمک را اضافه کنین و حسابی هم بزنین و در یک کاسه لابه لای گوشت نمک بزنین و تمام مواد رو با دست خوب ورز بدین تا محصول یکنواختی بدست بیاد که قدرت چسبندگی فوق العاده ای داره. سیخ ها رو در کنار مواد تهیه شده و کاسه ب سردی گذاشته و از مواد گلوله به درشتی یک پرتغال میگیرین و  از بالا به پایین سیخ میچسبانیم و در حالیکه با انگشت میانه و اشاره قیچی وار به گوشت شکل کباب بروی سیخ میدهیم.

ذغال را داغ و آماده کرده و کبابا ها رو بروی آتش  کباب کنید.

برای جلوگیری از ریختن احتمالی کباب . کباب هرا سریع پشت و رو و اینکار را تا آخر کباب شدن ادامه و تکرار کنین.

 

<br/><a href="http://i34.tinypic.com/2aenonc.jpg" target="_blank">View Raw Image</a>

 <br/><a href="http://i36.tinypic.com/2u95zpu.jpg" target="_blank">View Raw Image</a>

پاسخ به کامنتها:

-آب پیاز رو اصلا دور نریزید که هم تردش میکنه و همه مزه در آب پیازه و نرم کننده گوشت هم هست.

-برنج بسمطی به اسم ها و برند های مختلفی در بازار هست که در کاستکو و سمز کلاب پیدا میتونین بکنین.basmatti rice

+ نوشته شده در  دوشنبه هجدهم آذر ۱۳۸۷ساعت 3:31  توسط نوشین | 
 
صفحه نخست
پست الکترونیک
آرشیو
عناوین مطالب وبلاگ
درباره وبلاگ
فکر نکنم برای اشپز خوبی شدن کلاس رفتن لازم باشه... سر سوزن ذوقی و شور و حالی برای پختن کافیه ... پخت و پز من بیشترش تجربی هست و از سر شوق... شما هم بیاین یه بار امتحان کنین !

پیوندهای روزانه
گوناگون
روی میز آشپزخونه
مطبخ خاله خانوم
تزیینات
مهسا
رایحه آشپزی
آرشیو پیوندهای روزانه
نوشته های پیشین
بهمن ۱۳۹۰
آبان ۱۳۹۰
تیر ۱۳۹۰
خرداد ۱۳۹۰
اردیبهشت ۱۳۹۰
اسفند ۱۳۸۸
آذر ۱۳۸۸
مهر ۱۳۸۸
خرداد ۱۳۸۸
اردیبهشت ۱۳۸۸
فروردین ۱۳۸۸
اسفند ۱۳۸۷
بهمن ۱۳۸۷
دی ۱۳۸۷
آذر ۱۳۸۷
آبان ۱۳۸۷
مهر ۱۳۸۷
شهریور ۱۳۸۷
مرداد ۱۳۸۷
تیر ۱۳۸۷
خرداد ۱۳۸۷
اردیبهشت ۱۳۸۷
فروردین ۱۳۸۷
اسفند ۱۳۸۶
بهمن ۱۳۸۶
دی ۱۳۸۶
آذر ۱۳۸۶
آبان ۱۳۸۶
پیوندها
شیرمال
کی سا دیا
میگو اسکمپی
ترامیسو
کتلت حسابی
ناگت مرغ
برانی اسفناج
پارا فی
لطیفه
میرزا قاسمی
کیویسکی
لیموناد
اپل کریسپ
طرز سرخ کردن بادمجون به روش اسون
خورشت هویچ
حلوا
سالاد ميگو
رولت
مافین هویچ
خوراك بادمجون
نان خامه ای
طرز زدن خامه برایه کیک
پلو به سبک چینی
کیک خامه ای
کوکوی مرغ
تی اسکن
کرم بروله
اش گوجه فرنگی
اندازه گیری
کیک هویچ
حلیم
کارامل سیب
کیکه عروسی
باقلوای یونانی
پنکیک
قاشقه شکولاتی
ساندویچ فیلی استیک
براونی
ساندویچه رست بیف
کوکی
سوپ فوری
سرکه بالسامیک
نان کشمشی
بربری
استرامبولی
پيتزاى تابه اى
گردویی تا قرابیه
کاپ کیک
سس سالاد مامانم
مرغ مارسالا
حلیم بادمجون اخ جون
کتلت به زبان ساده و فامیل همین کتلت شامی پوکه
تبولی
سالسا
هوموس
 

 RSS

POWERED BY
BLOGFA.COM

ليست وبلاگهای به روز شده